2012-02-25

Latar mig idag...

Vaknade 6.30 idag, typiskt!
Skippar träningen idag, känner av en liten förkylning. Har tränat lördag, tisdag och torsdag denna vecka så då får det bli vilodag. Dessutom så har jag förbenat ont i armen efter stelkrampssprutan jag tog i torsdags. Tog även vaccin mot hepatit inför Egyptenresan. Det känns skönt att träningen kommit igång igen, har ju varit så himla lat över jul. Dock så känns det inte hundra bra i magen då jag tränar den. Måste boka in ett återbesök hos min läkare och kolla av att allt ser ok ut.

Sitter just nu och kikar på lite postorderkläder m.m. 50% rabatt på en vara, då "måste" man ju handla, eller hur? ;-) Det är egentligen inget jag behöver, förutom en bra bh möjligen.

Nu har jag äntligen kommit till skott och pratat med en snickare också, som ska byta panel på mitt hus i vår. Nu måste jag ta mig i kragen och handla virket, grunda och måla det, så det bara är en sista strykning när det är på plats. Problemet är att jag inte har någonstans att hålla till och måla.

Nu blir det en dusch innan det är dags för lördagsfika på Finess!

2012-02-19

Vad är problemet

I måndags spelade vi en extra föreställning av teatern. Repade hela söndagen och var helt slut på kvällen... Var faktiskt inte särskilt nervös innan föreställningen. Det var meningen att det skulle vara en hel del politiker, eftersom de hade önskat en extra föreställning. Men det kom tre politiker! Rätt dåligt måste jag säga. Sen kom det en hel del gymnasieungdomar också + några andra, så det var helt ok med folk. Vi gjorde nog vår bästa föreställning någonsin tror jag. Det kändes jäkligt bra!
Vi fick en förfrågan om att spela på Folkteatern i Gävle (det ni!) men vi var nog lite tveksamma allihopa och tidsmässigt så funkar det inte helt enkelt. Jag kände mig även väldigt tveksam, spela på "riktig teaterscen" liksom... huuuu! Publiken vi skulle spela för i så fall, är för teatermänniskor. Men vi har alltså sagt nej till detta. Så här efteråt så känns det helt rätt att det inte blir något med detta.

Igår var Uffe + ungarna och Mia och hennes barn här och åt Tacos. Rasmus och Gustav var på bio efter maten, Star Wars 3D. Gustav fick det i födelsedagspresent av Rasmus. Gurra fyller 12 år på torsdag men vill att vi ska fira honom hos pappa idag.  Jag har tänkt att han och jag ska åka till Stockholm på sportlovet och bo på hotell. Det blir min present. Vi brukar ju åka till Gävle annars, men nu avancerar vi lite ;-)

2012-02-10

Bloggtorka!

Jag är inte särskilt bloggskrivarsugen numera...  Ber om ursäkt för de utspridda och taffliga inläggen. Men jag har helt enkelt inget av värde att skriva. Fotodagboken är sorgligt ouppdaterad också. Har en del bilder i kameran, men noll motivation just nu.
Finns mycket att skriva om jobb och annat som jag inte kan skriva pga sekretess och vill heller inte lämna ut andra människor, så det får stanna i mitt inre helt enkelt... Jag har mycket känslor i omlopp just nu kan jag säga, både bra och dåliga!

Jag längtar till den 22 mars då jag drar till EGYPTEN. Ska bli så skönt med värme. Jag har långkalsonger varje dag nu, min kropp är inte längre gjord för -5 och kallare helt enkelt. När jag var tjock så hade jag aldrig några problem med kylan, frös aldrig helt enkelt! Så det är inte bara fördelar med att gå ner i vikt! :-)


På måndag ska vi köra en extraföreställning av "Vad är problemet" för politiker och gymnasieelever. Det känns jätteläskigt måste jag säga! Det har liksom gått för lång tid sedan vi körde våra fem föreställningar, man har glömt bort repliker och jaa det känns bara jätteläskigt! Vi träffades igår kväll och det är rep både lördag och söndag. Jag är bara med på söndag för i morgon är jag på möte med SMC hela dagen i Bollnäs. Huuuu vilka fjärilar i magen jag kommer att ha på måndag!

2012-02-02

Lyxfällan

Längesen jag skrev nu... Det har varit fullt upp på jobbet = gymnasieval, som nu är klart. Skönt! I morgon tänker jag sluta vid 14, för förra veckan jobbade jag sent två kvällar och hade möten med föräldrar... I morgon kväll ska jag ut och äta med lite knuttefolk. Slängde iväg ett sms och vips så är vi 29 pers som ska ut och äta!

Förra fredagen var jag, Annika, Kresse och Björn till Bollnäs på "Quiz på Palladium". Det var riktigt kul, även om jag blev liite för yr i kolan. Vi kom på andra plats av säkert 10-15 lag, det kändes gött!

Satt precis och tittade på Lyxfällan. Förstår mig inte på folk. Familjen i programmet hade bensinräkningar på 6.000 kr/månad trots att de åker kommunalt till jobbet! Mamman köpte hälsokostpreparat för 4.000 kr/månad. Fruktansvärt att lägga pengar på sånt men inte ha råd att göra något alls med sina barn.

Måste bara säga att jag älskar mitt jobb! Jag möter så många fina ungdomar (förallandel vuxna också ) och det ger mig energi och motivaton.