2012-03-01

Skottdagen

Gör mig precis redo för en tur till Torpshammar. Ska på en gymnasieskola - AWPE -  med tre elever på studiebesök. Det blir kul, även om vägen dit är skittråkig. Det är Samhällsvetenskapliga- eller Naturvetenskapliga programmet som erbjuds, men skolan kallas ofta "Räddningsgymnasiet" eftersom de jobbar mycket med skogsbränder, räddar folk i fjällen/skogen etc etc.

Jag är förkyld, har varit det sedan i lördags kväll. Hjälpte Misan att flytta och kände att nåt inte kändes riktigt bra, på kvällen slog det till... Var hos Misan även söndag och grejade lite. På lördag ska vi städa ur hennes gamla lägenhet.

Försökte hitta någon att fria till igår, då det var Skottdagen. Men näää. Jag frågade Björn, men han sa nej ;-)
Det skämtades vilt om att jag och Björn "har en komplicerad relation" med eleverna på Vintergatan i måndags. Vi pratade om huruvuda man är beroende av dator/mobil osv då jag hade en värderingsövning med sjuorna och åttorna. Då kom vi in på att "står inte saker på Facebook så har de aldrig hänt". Vi diskuterade det här med att man lägger ut vem man har en relation med på Facebook sekunden efter att man blivit ihop osv. Jag skojade då och sa att jag skulle skriva att "det är komplicerat" och då tyckte någon att jag skulle ha det komplicerat med deras lärare Björn, eftersom vi umgås så mycket ändå, hahhaha...

Inga kommentarer: