2010-06-04

Veckan som gått...

I tisdags var det hojtur, vi åkte till Hudik för att joina Silverbullets och deras tisdagstur som de har första tisdagen varje månad från Möljen. Vi var 10 hojar från Ljusdal och så hoppade 4 på i Delsbo också. Det var mycket folk vid Möljen när vi kom, totalt blev det 165 hojar som åkte turen. Trodde det skulle vara en kort liten sväng jag, men det blev en rejäl sväng. Vi åkte Iggesund-Nianfors-Växbo-Bollnäs-Segersta-Mo. Väl i "mål" så blev det fika på Mo bygdegård. Det kändes som att jag höll på att frysa ihjäl då vi stannade, brrrr!

Det har varit fullt upp på jobbet i veckan. Igår åkte jag med åttorna i Järvsö till Gävle. Vi var på studiebesök på Högskolan i Gävle och sedan på Järnvägsmuséet. En riktigt bra dag blev det, tror att alla var nöjda med dagen även om några gnällde över muséet...

Anna-Lena och jag letar sista-minutenresa för fullt, om det går bra för henne med D-uppsatsen som hon skall bli examinerad för på tisdag så drar vi på torsdag. Om vi hittar någon bra resa såklart. Grekland ligger typ i topp på vår önskelista. Spanien/Kanarieöarna är på tok för dyrt, de resorna är ca 2.000:- dyrare än Grekland, gillas inte!

I helgen blir det hojåkning både lördag och söndag. I morgon blir det en kort tur, vi ska till Stene Gård och fika ;-)
Söndag är det mc-dag i hela länet. Vi har starttider på alla större orter i länet och målgång på hemligt ställe. Jag är färdledare från Ljusdal och vi åker kl 12.

I morgon kväll ska jag till Jennie på fest, hon fyllde 30 år i veckan. Tänk att jag har så unga vänner ;-)

Inga kommentarer: