2007-04-08

Påsk

Har varit i Sundsvall två dagar och både mamma och jag slogs av tanken att vi alltid blir så trötta när vi åker iväg såhär. Vi åkte norrut på fredag f.m och började med Birsta City med Ikea m.m. Jag var inte sådär jätte-på-hugget när det gällde shopping, plånboken kändes tunn, men lite fick jag med mig i alla fall.

Fredag kväll gick vi på en indisk restaurang och åt, jättegod mat... men.... det var typ obefintig ventilation i källarlokalen, jättelågt i tag. Så när de bar in såna där fräsande järnfat ni vet så innebar det att lokalen stank av matos. Det bet sig in i kläderna så när vi gick ut så kände vi oss jätteäckliga. För att inte prata om morgonen efter när man var tvungen att ta på sig sin fett-os-stinkande-jacka och gå på stan!

Lördag var det alltså shopping inne i stan som gällde. Handlade två krukor på Indiska, thats it. Lördag kväll; Turkisk dyyyr restaurang, men otroligt god mat! Vi drack lite vin och öl, men vid 23 låg vi och halvsnarkade i en varsin säng. Vilken partyhelg! ;-)

Inga kommentarer: