2008-02-17

Besked om knät

Hemma igen efter en innehållsrik helg. Mycket att fundera på och mycket att spåna vidare på. Jag har alltså varit på möte med SMC i Sollentuna.

Fick ett preliminärt besked om knät i fredags eftermiddag. Främre korsbandet är skadat och troligen även menisken. Hur det är med menisken ska någon specialist avgöra i morgon efter att ha tittat på röntgenbilderna. Skönt att få besked att det är något i alla fall. Nu återstår bara vad det går att göra åt det. Hoppas på att få besked under veckan.

Doktorn ville deltidssjukskriva mig. Jag blev lite tagen på sängen. Skulle vara skönt på ett sätt, men mitt duktiga jag har någon sorts inre motstridighet mot det också. Jag sa att jag skulle fundera hur jag ville ha det...

Har fått frågor om vad som hänt med min hemsida. Jaa, vem vet... mailade webhotellet som det f.ö aldrig varit några problem med förut (rekommenderar dem varmt!). Det är tydligen nån server som har kraschat. Så här svarar de: "Våra tekniker arbetar just nu med att återskapa din sida från en backup. Vi förväntar oss att alla kunders konto kommer vara återställd senast måndagmorgon. Samtliga sidor kommer vara uppe under helgen".

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad har hänt med din hemsida?