2008-05-21

En förbättring - wow

Knät känns bättre idag, jag kan stödja på det litegrann och det känns väldigt skönt. Det är tur att jag äter mina soppor nu, för att stå vid spisen och laga mat hade varit svårt. Enkelt att bara blanda en påse med vatten... klart!

I morgon ska jag tamejsjutton försöka jobba. Det blir segt att sitta i en fåtölj här hemma hela dagarna, även om det är bra att vila knät. Jag gillar mitt jobb jättemycket, så det kan vara bra terapi att jobba också.

Ska investera i en ny dataskärm, den jag har är superliten. Inget fel på den men äh, jag vill ha en större helt enkelt. Ska försöka ta mig ner till Ljusdal senare idag, behöver handla lite smyckematerial och garn. Jag håller på och virkar mormorsrutor, det ska bli en väska. Intresseklubben antecknade nu va? ;-)

För övrigt så känns livet ganska bra. Är glad och nöjd åt min viktnedgång. Nu känns det på brallorna också, det är kul. Om det inte blir någon op före sommaren pga strejken så ska jag väl återgå till att äta "som vanligt" och då lär vågen ticka uppåt igen antar jag. Vi får se hur jag gör, jag kanske kämpar på med sopporna också. Har vant mig vid det nu, även om jag nu bara äter de kalla sopporna; vanilj och choklad. Eftersom jag är så less på purjolökssoppan, urk.

Nu ska jag försöka ta mig ner i duschen. Ciao!

Inga kommentarer: