2008-05-12

Operationen inställd!

Näpp. Det blir ingen operation på onsdag. Jäkla skitstrejk! :-(

Jag kunde inte få något besked om när det ev. skulle kunna bli istället. Det är ju fler än jag som drabbats. Om jag har tur blir det före sommaren, annars till hösten. Jag hoppas verkligen att jag slipper vänta till hösten, det skulle kännas jädrigt tungt!

I morse åkte jag hoj till jobbet i Forsa. Hade jeans under skinnbrallorna och det var nog tur för det var svinkallt! Bara fyra grader när jag for. Jag hade aldrig fått plats med jeans under motorcykelbrallorna innan jag började med Modifasten, det hade inte gått att knäppa brallorna då. Men jag vägde mig i dag och har tappat åtta kilo så lite märks det ju allt. Nu får jag i alla fall börja att äta sallad istället för sopporna en gång per dag. Jag kan också ta en frukt om jag känner mig dålig.

En ganska lugn vecka på jobbet. Det går mot lugna tider nu för min del. Niorna har gjort sitt vad gäller gymnasievalet och åttorna väntar bara på sommarlovet. På fredag ska jag vara ledig. Det ska bli superskönt. Tänkte försöka städa upp lite här hemma, köra iväg en massa grejor på återvinningen. Typ en gammal kontorsstol, en dammsugare, asbestplattor m.m. Det ska jag roa mig med på min lediga dag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Naae! Vad trist att operationen är inställd! För när man har ställt in sig på en sak så är det ju skitsvårt att ställa om sig...

8 kg! Wow! Vad duktig du är!

Anonym sa...

Fy va trist!! Förstår verkligen att detär tungt nu... men härda ut! Jag ska hålla tummarna för att du får op innan sommaren. Hoppas verkligen det!!! Grattis till 8 kg!!! KANON!

Anonym sa...

Vad trist att det inte blir någon op. Hoppas det blir snart!

Anonym sa...

neeej...va trist för dig :( med operationen! ja vi hoppas strejken snart är över och att du får en tid och besked snart
kram