2008-05-05

En helt vanlig måndag

Igår blev jag lite kär i korna och kalvarna som går i hagen brevid mitt hus. De ser ju lite dumma ut kor, men kalvarna är då för söta! De stångas och springer omkring och verkar ha jätteroligt. Sen vips så lägger de sig ner och vilar en stund. Har ni tänkt på vad sakta kor tuggar? De tuggar jääääättesaaaakta... men det är väl kanske för att de har så många magar. Jag kommer också att vara tvungen att tugga sakta efter operationen, det blir ovant. Jag får väl titta och lära av korna! ;-)


En lugn dag på jobbet. Lite märkligt med tanke på att det är omval till gymnasiet. Men det kan ju också vara ett bevis på att de fått bra vägledning, om man nu får ta åt sig äran lite. Eller så är det slumpen kanske.
Jag delar rum med skolsköterskan, vi är här olika dagar. Idag kom det in två söta flickor varav den ena hade ett sår på knät.
-Har du nåt plåster? frågade den ena.
-Nja, jag är inte skolsköterska, svarade jag
-Vad är du då?" frågade de förvånat.
När jag svarade att jag är vägledare så blev de väldigt nyfikna och mitt i alltihopa glömde visst flickan med såret att hon hade ont i knät. De satte sig ner och vi fick en trevlig pratstund. Jag fick minsann veta att Teresa är kär i Simon i tvåan och att Mattias i andra ettan är busig!

Det går bra med Modifasten, fast jag är väldigt snurrig ibland och känner mig matt. Inga problem att få i sig sopporna i alla fall. Gillar de kalla bäst. Det ska väl gå det här med. Det är ju två veckor av mitt liv liksom... Tänker jag på vad jag får belöning för detta så är det definitivt värt det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

mm jag vill oxå ha macro-objektiv! Närbilder är sååå underbart skoj! Men, ja känner att en riktig långzoom e något jag saknar varje dag. Macro saknar jag bara lite då och då. Så de får nog bli zoom först :D

//AKP

Anonym sa...

Jag älskar kossor , tänker bli en kossa i mitt nästa liv. Det ser så fridfullt ut att vara kossa