2008-05-22

Några inköp...

Jag handlar ju ingen mat för tillfället pga dieten, bara mina soppor och de här relativt billiga. Köper heller inga kläder eftersom jag måste förnya min garderob så småningom. Därför gör jag inte av med så mycket pengar just nu.

Därför har jag slagit på stort och köpt dels en ny skärm till datorn. en sån här:

22" widescreenskärm med kontrast på 1000:1, lkusstyrka på 300cd/m2. Den perfekta multimediaskärmen. Med Lightview funktionen når du bildinställningarna enkelt och snabbt.

Sen slog jag till och köpte ett macroobjektiv till kameran också:

Typ: Makroobjektiv med autofokus
Ljusstyrka 2,8
Bländaromfång 2,8-32
Närgräns 0,29 m
Avbildningsskala 1:1

Tamron SP AF 2,8/90mm macro En fantastisk optik som toppat test efter test. Den blev även vald till årets optik av EISA,
med bedömningen: "Tamron SP 90mm/2,8 macro har en konstruktion som gör det lämpligt för en rad olika fotograferingsområden. Det ger utmärkt skärpa i hela området av motivavstånd från skala 1:1 till oändligt. Kombinationen av utmärkta prestanda och attraktivt pris gör det till ett bra val för alla som är intresserade av närbildsfotografering, porträtt och till och med landskapsfotografering." Detta är en av de bästa objektiv som finns idag.

Åsså har jag jobbat idag. Jag och mina kryckor. Förlåt; jag, min soppa och mina kryckor. Det funkade utmärkt. Både med kryckorna och soppan. Ja soppan går ju på rutin numera. Lärarna frågar alltid nyfiket; - Vad har du för smak idag då?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den där skärmen var ursnygg... vill ha...(;-)

Anonym sa...

Tycker du är super duktig som kämpar på! Med flytten går det bra. Är inte riktigt klar än men det tar sig. Fika är jag absolut med på!!! Bara å bestämma tid å plats ;-)Kram

Mia sa...

Jennie: Jag lägger ut på forumet få se om någon mer vill haka på. När kan och vill vi då? Nu slänger jag ur mig en dag bara: Nästa torsdag kl 15.30?

Sofia sa...

Vilken cool skärm!
Duktig du är med sopporna. Jag provade ett tag, men tröttnade efter knappt två veckor...
Kram kram.