2008-06-12

Dag 3 och 4 hemma

Måndag
Lite svalare idag efter värsta värmeslaget under söndagen. Skönt tyckte jag som ändå inte orkar göra något.

Fortfarande lite nere och noll energi. Värk i magen. Börjar tycka det är en pina att äta de varma sopporna. Gruvar mig inför varje mål. Tur att jag bara äter varma soppor två ggr/dag. Ska på återbesök nästa vecka, då måste jag fråga om jag kan övergå till endast kalla måltider. Kanske måste jag då tillsätta protein på något sätt, jag hoppas att det går.

Måndag kväll var först mamma hit, sedan kom Misan och Ludde. Kände mig faktiskt lite piggare efter de hade åkt. Kanske det är på väg åt rätt håll ändå?

Vägde mig för första gången efter operationen. Minus 4 kg, dvs totalt -20 kg! WOW!

Tisdag
Vaknade och kände mig betydligt piggare. Dock är värken i magen kvar tyvärr.
Blev jätteglad att känna mig piggare, var faktiskt uppe och poade på en hel del, även om jag inte gör någon nytta direkt, men jag orkade sitta vid datorn en stund, satt även ute ett litet tag i kylan brrrrrrrrr.

Tisdag eftermiddag kom Lotta, då var jag jättepigg. Hon tycker att det syns väl att jag tappat 20 kg. Jag ser det inte själv, men kanske att det syns i ansiktet.
Denna dag kände jag att det nog är på väg åt rätt håll. En toppendag!

Här tar min berättelse om själva operationen och dagarna efter det slut. Nu fortsätter jag att blogga som vanligt igen! ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att läsa att det går åt rätt håll. Kram!

Anonym sa...

spännande läsning men tycker så förbenat synd om dig att du sja ha så ont. hoppas att det fortsätter att kännas bättre och bättre.
Kram kram

Anonym sa...

Vilken resa du gjort!! Käre värld. Hoppas du blir jätte pigg, jätte snabbt så du kan ut och hoja igen. Hur mår knät?

Ja, vi har varit ute och åkt en del. Har som mål att åka till Västervik i sommar. Robbans moster har en lägenhet vi får låna. Smidigt!!=)
Jag har suttit och kikat på dina smycken i grannlåt!De är helt underbara.

Stor krya på dig kram!! Anne

snöstjärna sa...

Kikar in å fortsätter hålla bloggen under bevakning. En till Ljusdaling här, som ska göra operation. Tror vi träffats oxå. Har inte riktigt gått ut med det offentligt ännu dock, utan e lite hemlig av mig till jag fått datum å sånt.

Hoppas du skriver mer om hur allt går för dig nu när du kommit hem! Kram