2008-06-11

Första och andra dagen hemma...

Om ni missat det så har jag uppdaterat två inlägg före detta också!

Lördag
Åh vad skönt det var att sova i sin egen säng. Men det är ovant att sova eftersom jag oftast sover på sidan. Nu går det inte eftersom det gör så ont i magen, så det är till att ligga på rygg och sova. Lördag morgon hade jag verkligen jätteont i magen när jag skulle kliva upp. Tack gode gud för smärtstillande!

Jag hade bunkrat upp med fil, yoghurt, nyponsoppa, keldasoppor, varma koppen etc så jag hade mat för några dagar. Inga problem att få plats med maten, det känns faktiskt som om jag inte gör något annat än äter! Men jag har jättesvårt att få i mig de varma sopporna, magen nästan vänder sig. Jag pinar i mig dem.

Mår inget vidare på hela dagen. Ligger mest framför tv:n. Orkar inte svara i telefon och surra med folk ens. Är otroligt trött men det verkar vara omöjligt att somna. Känner mig lite deppig och irriterad över att jag inte klarar att göra nåt alls mer än att ligga eller sitta. Maten känns som ett nödvändigt ont. Gick och la mig redan vid 21.

Söndag
En riktig skitdag. Oerhört varmt och kvalmigt ute. Fixade inte att vara ute i solen så jag låg i soffan i princip hela dagen och svettades.

Tack och lov så var Gustav och Elin hit en sväng så jag blev lite piggare. Gustav tyckte att jag var blek om benen ;-) (de har ju varit i Turkiet i 2 veckor). Ja jag är alltid blek om benen, lyckas aldrig bli solbränd på dem trots att jag faktiskt går rätt mycket i shorts...

Kommer inte ihåg så mycket mer av dagen, det var faktiskt en jättejobbig dag. Orkade inte svara i telefon idag heller. Kände mig deppig och hade väldigt ont. Även idag var det godnatt vid 21-tiden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du känner dig bättre och inte lika deppig! Du är så duktig!
Massor med kramar!

Sofia sa...

Tack för att du delar med dig av dina upplevelser! Du är så jäkla strong. Du ska se att du mår mycket bättre psykiskt och fysiskt om nån vecka :) Fatta vilken grej du har gjort! :) Så häftigt!
Du är så jäkla duktig!
16 kilo bort innan op är ju en jäkla massa! Hur länge åt du soppor då?
Klantigt bara av dem att fylla dina båda händer med vätska... Hur är de idag? Bättre hoppas jag.
Massa kramar till en duktig tjej!
/Sofia