2009-04-20

Mc-premiär

Johodå det blev mc-premiär i lördags. Brrr vad kallt det var! Jag åkte bara lite i centrum och sen drog jag en repa mot Hudiksvall men vände ganska snabbt eftersom det var bitande kallt. Det var nämligen endast 3 grader varmt när jag åkte hemifrån.
Hojen kändes hur bra som helst, jag åkte på min Triumph såklart. Kawan får vänta med premiären ett tag till. Jag testade även mina nya kläder. Gore-texstället kändes helt ok även om det var ovant med ryggskydd. Byxorna kändes dock jättehala mot sadeln, men det kanske är för att de är nya. Förhoppningsvis blir det bättre.
Lördagsfika på Finess blev det såklart. Sedan kom Uffe & co + mamma + kusin Emma på middag på lördagkväll. Vi åt Tacos och Uffe satte upp min nya spegel. Larvigt, men jag är som ett barn på julafton, jag älskar min nya spegel! Konstigt nog så är det helt ok att se sig själv i helfigur nuförtiden! ;-)

Kusin Emma sov över hos mig och vi tittade på film innan vi snarkade in på nattkvisten. Igår messade Jennie och ville fika på Condis i Järvsö, Anna-Lena hakade också på. Det passade utmärkt med Järvsöfika eftersom jag ändå skulle hälsa på Nettan på eftermiddagen. Det var underbart skönt mot husväggen utanför Condis, blåste inte alls så vi satt utan jacka och njöt. Det är så bra på Condis för man kan beställa ½ sallad, perfekt då man inte äter så mycket nuförtiden...
Efter fikat så åkte jag till f.d f.d svägerskan Nettan i Nybo och hälsade på. De bor på gamla Nybo skola, hur fint som helst! Casper och Cornelia heter barnen och var hur söta som helst.
Bilder från både fikat och besöket hos barnen finns i Fotodagboken!

Igår kväll var jag på BodyPump och i och med det så blev det träning tre (!) gånger förra veckan, jeeeehaaaa! Det känns fortfarande mycket bra. Ska man chocka kroppen och gå tre gånger även denna vecka? ;-)

3 kommentarer:

angela sa...

Länge sedan vi hade en fredagsfika nu. Dags för en till på fredag?

angela sa...

Vi kan ju ta samma tid som vanligt.. vid ca 13 tiden.
Jo då de går ganska bra med sopporna men jag lääängtar efter en knäckebrödmacka nu ;)

Millan sa...

Visst är det härligt när man får gränsla hojen på våren!?!?

Önskar dig en fin dag!

Kram från Trollhättan