2008-09-15

Fröken Olsson ska på dejt...

Vi är ett gäng som lördagsfikar varje lördag på Finess i Ljusdal.
Det är nästan lite "Sex and the city" över det hela. Ja nu har vi ju inte samma garderober som de tjejerna har såklart ;-)
Det är riktigt trevligt i alla fall. En händelse som kanske inte är något särskilt, men som jag ändå ser fram emot varje lördag.

I lördags var det även två "utbölingar" som var med. En kompis till Annika som i sin tur hade en kompis med sig. Då tror man kanske att det blir "konstigt" när det kommer andra och liksom ruckar på det som alltid varit sig likt. Nä.
Inga problem. Efter en stund så var det som att Miranda, Carrie och de andra hade utökats från fyra till sex personer, utan problem.

Lördagen ägnades då åt bio, som jag redan berättat. Igår var jag knappt utanför huset. Jag satt och kollade på film, tvättade lite och gick omkring i mina noppiga mysbrallor och bara hade det gott. På kvällen blev det 9-årskalas hemma hos min bror då hans särbos son fyllde år. Jag åt en mikroskopisk tårtbit, men nja, det kändes inte bra alls i magen. Förresten, i lördags testade jag en chiabatta på Finess, det funkade inte heller.

Men det har hänt andra grejor. Jag ska på en dejt på onsdag!
Ja, håll i er nu. JAG SKA PÅ DEJT... ja ni hörde rätt!
En kille från Sundsvallstrakten som vi kan kalla A. VI har träffats på nätet (har ni hört det förut någonstans) och surrat på msn ganska länge. Nu ska vi försöka träffas halvvägs, dvs i Hudik, pirrigt. Men igår ringde han och samtalet flöt på utan problem så det ska nog gå bra.

Ska försöka ta detta för vad det är, dvs att vi ska fika och prata lite, inte planera bröllop, barn och barnbarn precis.
Hur som helst så känner jag mig lugnare än förra gången (ja jag har träffat en kille på detta sätt en gång tidigare, men det funkade INTE). Beror lugnet på att jag gått ner i vikt kanske? Mja, det kan ha med det att göra, förr tänkte jag alltid "han kommer att tycka att jag är för tjock", men så tänker jag inte nu. Jag tycker faktiskt att jag duger rikigt bra vad gäller vikten, men lite nojor har jag allt...

Spännande ska det bli. Det hänger på hur det ser ut för honom på jobbet. Funkar det inte nu så blir det en dejt senare. Jag lovar att ge er all information efter onsdag ;-)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Åhå vad spännande! Håller tummarna för att det känns bra på onsdag! :-)

snöstjärna sa...

Ne men så spännande! =) Värsta dejtingen å sex and the city stuket! hihi. Håller tummarna för att dejten blir av å kanske till å med blir en lyckad en ;))) *kram*

Anonym sa...

Stort lycka till! Ska hålla tummarna! Vilken av SATC-tjejerna ska du vara på dejten? ;)

Anonym sa...

Men va spännande!!! Hoppas ni får det JÄTTE trevligt!

Anonym sa...

Åhhh kul med dejt!

Ville bara tala om att du har fått en utmärkelse inne hos mej!

Ha det gottis!!!

/BountyLady

Sofia sa...

Fasen va spännande! :) Du måste berätta mer sen ;)
Och du... om den där toppen skulle bli för stor för dig nångång så köper jag den gärna (den från Indiska). Men du har kanske storlek M? Då är det kört :)
Kram kram.

Anonym sa...

Kul! Får önska lycka till! Träffade själv min sambo via nätet. Allt är möjligt...

Anonym sa...

Låter spännande med dejt! Det har jag inte haft sedan *räknar bakåt* sommaren 2004. *gapskrattar* Men det beror inte på något annat än att jag inte vill just nu.
Hoppas det går bra!
;-)

Millan sa...

Hoppas du har trevligt på dejten just nu!
;-)

Många kramar från Millan i Trollhättan!