2009-03-18

Slemmigt

Här har det snörvlats, hostats och nysts i veckan. Jag har varit hemma från jobbet igår och idag. Känner mig inte direkt jättesjuk, men sover så dåligt eftersom jag hostar så mycket så jag är trött och seg. Slemmigt i näsa och hals och konstant huvudvärk. Nä, nog klagat nu!

Igår var jag och blev provsminkad inför lördagens "Gör om mig". Hm, ja så mycket smink har jag nog aldrig haft. Jag gillar smink och går sällan/aldrig ut utan åtminstone mascara och ögonpenna. Men igår blev det lila och blått för hela slanten. En festmakeup som jag då ska ha även på lördag då det blir fotografering och så.

I morgon klockan 15 blir det hårklippning. Jag hoppas verkligen att frisören gör något drastiskt. Så att det verkligen syns att det är en förändring menar jag. Han får klippa kort om han tycker att det skulle passa, det gör mig inget även om det såklart känns lite vemodigt när jag har sparat så länge.

Idag gjorde jag ett ryck och bakade lite. Min Kitchen Aid är värd sin vikt i guld, hur bra är den inte på en skala liksom? Men tyvärr visade det sig idag att min vapendragare matberedare har sagt tack och hej. Jag skulle hacka blockchoklad i den men den ville inte alls. Den där "skärgrejen" som sitter fast i mitten av bunken stod stilla när jag drog på maskinen. Så då får den åka i soporna. Ska köpa en ny vid tillfälle. För visst behöver man väl en sån? Jag gör pajdeg och hackar nötter/choklad och sånt i den.

Nä, nu blir det sängläge i soffan ett tag. Solen skiner men för att kunna utnyttja den och sola så måste jag skotta bort massor av snö (sedan broraset) och det orkar jag inte.

3 kommentarer:

angela sa...

Bli frisk fort som sjutton.. för de vore kul å träffas på fika. Men e du sjuk så vågar jag inte träffa dig.. nu e det open som hägrar ;)
Krya på dig!

snöstjärna sa...

Ser ju i förväg ja =/ Sett senaste från USA nu ... å vill inte förstöra stämningen helt för alla er andra. Så jag sa inte så mycket ;)

Millan sa...

Krya-på-dig-kram!

Glöm inte att ta ett kort på dig idag INNAN du klipper dig!
Och sen vill man ju såklart se hur du ser ut på lördag! Jag menar, det blir lite långt för en del av oss att åka upp och titta... :-)

Var bor du, och hur långt är det från Trollhättan, tro?

Kramis!