2009-01-22

Spinning


Jodå, jag överlevde spinningpasset igår!
Det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde. Har testat spinning en gång tidigare, men förutsättningarna då var inte de bästa;
Dels vägde jag 50 kg mer än vad jag gör nu, sen kom jag direkt från matbordet också. Helt ärligt så trodde jag att jag skulle svimma. Jag hade skitdålig kondis och när alla andra skulle stå upp och cykla så orkade inte jag. Hade fullt sjå att dra de där tramporna runt runt.

Men den här gången var det annat.
Jag är ju som sagt "några" kilo lättare. Kondisen är definitivt inte den bästa, men såklart bättre än förut.
Det gick jättebra igår i alla fall. Jag orkade hela passet, orkade faktiskt stå också sista rycket. Det som dock var ett stort problem är det här med att sitta i en timme. Jag får träsmak i ändan efter 5 minuter på en köksstol, är ganska beroende av att sitta på stoppade stolar pga detta. Den smala sadeln på spinningcykeln var inte helt bekväm att sitta på. Å andra sidan så domnade ändan bort efter halva passet så då märkte jag inte av det så mycket. Det märks desto tydligare idag, uj uj uj vad jag har ont i ändan! Så nu vet jag hur babianer känner sig ;-)Sp

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du bestämmer ju själv hur jobbigt ett spinningpass blir. Om du inte tycker att det var jobbigt hade du helt enkelt för lite motstånd på. Spinning är jobbigt till och med för elitmotionärer så du som är överviktig och totalt otränad utnyttjade knappast din spinningcykel på rätt sätt.

Mia sa...

Svar till anonym:
1. Läste igenom mitt inlägg och vad jag kan se har jag inte srivit någonstans att jag inte tyckte att det var jobbigt. Jag skrev "det var inte så jobbigt som jag trodde" och det är en helt annan sak, eller hur? Det var definitivt jobbigt, men fick inte svimningskänslor etc som förra gången jag provade.

2. Skriv gärna vem du är, det är så mycket trevligare!